Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز مشهد ، دکتر محسن عظیمی‌نژاد رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: شعار انتخاب شده در هفته سلامت امسال تکیه بر بهداشت روان دارد؛ سلامت فقط نبود بیماری در جسم نیست بلکه روح و روان و سلامت محیط اجتماعی نیز باید شرایط قابل قبولی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افسردگی و عوامل به وجود آورنده آن را برشمرد و افزود: دامنه افسردگی بسیار وسیع است و اکثر جوامع به نحوی با بیماری‌های روانی درگیر هستند که در این رابطه یک سری از اختلالات دامنه خفیف دارند و یک سری نیاز به بستری نیز دارند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیشابور گفت: یکی از علل مهم افسردگی ابتلای افراد به بیماری‌های مزمن است؛ در واقع عارضه بیماری‌های مزمن، بیماری افسردگی می‌شود.

عظیمی‌نژاد افزود: کم شدن روابط اجتماعی افراد یکی دیگر از عوامل است، به این معنی که ارتباطات در خانواده و جامعه کم شده است، استفاده از دخانیات نیز عامل دیگری است که می‌توان به آن اشاره کرد.

وی با بیان اینکه رسانه نقش عمده و محوری در پیشگیری از بیماری‌ها را دارد؛ گفت: پیشگیری منجر می‌شود که علاوه بر جلوگیری از صرف هزینه‌های بیمارستانی، افراد جامعه با این بیماری مواجه نشوند و هزینه هنگفت این بیماری را به دوش نکشند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیشابور افزود: در سال ۹۶ اولویت کاری دانشکده علوم پزشکی بحث نرم افزاری آموزش است که بتوانیم به سمت فرهنگ‌سازی و پیشگیری برویم که در این خصوص برنامه‌های جامعی خواهیم داشت.

محسن عظیمی‌نژاد با تاکید بر عملی کردن شعار سال در هفته سلامت، به اهمیت صله رحم در اسلام اشاره کرد و گفت: ارتباطات اجتماعی مردم ما بسیار کم شده است؛ تکلف باعث کم شدن ارتباطات شده باید رسوم گذشته را احیا کنیم چرا که این ارتباطات به جلوگیری از اختلالات روانی کمک می‌کند.

وی افزود: در نیشابور و فیروزه اطلاعات ۴۶۰ هزار نفر وارد سامانه سیب شده و ما از مردم درخواست می‌کنیم که در این طرح مشارکت کنند و خدمات بگیرند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان نیشابور گفت: یکی از کارهایی که می‌تواند به سلامتی کمک کند، تحرک فیزیکی است؛ از سویی ذائقه مردم نیز قابل تغییر است، با کم کردن روغن، شکر و نمک علاوه بر تغذیه سالم و جلوگیری از بیماری‌ها از ورود این حجم واردات که منجر به صدمه زدن به سلامت مردم می‌شود نیز کاسته‌ایم.

عظیمی‌نژاد پیش‌بینی کرد در سال ۹۶، ۶۰ تخت بیمارستانی در این شهرستان افزایش یابد.

انتهای پیام//م. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، کارگاه آموزشی مدیریت بحران با موضوع:«آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا» با حضور مدیر و کارکنان جهاد کشاورزی، دهیاران و کارشناسان شرکتهای خدمات مشاوره ای فنی و مهندسی کشاورزی شهرستان میاندوآب و با مشارکت کارشناسان شبکه دامپزشکی و بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

در این دوره آموزشی مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اهمیت پیشگیری و مقابله با بیماری هاری در راستای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت جامعه، هاری را یکی از مهلک‌ترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان دانست.
رضا مقدم با قدردانی از تعامل سازنده و مشارکت دهیاری ها، کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری، بر ضرورت واکسینه کردن سگهای دارای صاحب و نگهبان گله در سطح روستاها تاکید کرد.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی علائم بیماری هاری در حیوانات و انسان، نحوه سرایت و انتقال بیماری، راه های پیشگیری و کنترل بیماری، انجام اقدامات لازم و مراقبت‌های بهداشتی از فردی که توسط حیوان هار دچار گاز گرفتگی شده است، تشریح شد.

در ادامه کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب به بیان مطالبی درخصوص علائم بیماری وبا، راه های انتقال، پیشگیری و درمان این بیماری پرداخت.

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد