Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@12:39:34 GMT

معدوم سازي قليان ها در شهر نيشابور

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۱۶۰۳

خبرگزاري آريا- مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي دانشکده علوم پزشکي نيشابور ، از معدوم سازي بيش از هزار عدد قليان جمع آوري شده از مراکز عرضه و اماکن عمومي شهرستان نيشابور خبر داد .

به گزارش خبرنگار آريا در نيشابور ،

مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي دانشکده علوم پزشکي نيشابوراظهارکرد : در راستاي اجراي ممنوعيت استعمال دخانيات در اماکن عمومي و به استناد ماده 13 قانون جامع کنترل و مبارزه ملي با دخانيات مصوب مجلس شوراي اسلامي و بند 8 از ماده يک و مواد 7 ، 8 ، 9 و 10 آئين نامه اجرايي قانون فوق ، مصوبههيئت محترم وزيران ، پيرو دستور دادستان دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان نيشابور اين اقدام صورت پذيرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس سعيد يگانه پور گفت: بيش از هزارعدد قليان با حضور تيمي متشکل از نمايندگان معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکي نيشابور (گروه بهداشت محيط و حرفه اي ) ، اداره نظارت بر اماکن عمومي نيروي انتظامي شهرستان نيشابور ، اداره دخانيات و سازمان پسماند شهرداري از مراکز عرضه و اماکن عمومي شهرستان جمع آوري شد .

مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي دانشکده علوم پزشکي نيشابورتصريح کرد : پس از اخذ مجوز از دادستاني در محل ايستگاه موقت زباله واقع درانتهاي جاده شن شويي نيشابورمعدوم گرديد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: با برداشتن سقف درآمد حضور اساتید ما در کل کشور بهتر شده و منحنی حضور اساتید در دانشگاه‌ها صعودی شده است. امسال نزدیک ۱۸۰۰ مجوز جدید برای جذب اساتید دادیم و سال گذشته هزار نفر جذب شدند.

وزیر بهداشت در بخش دیگر سخنان خود خانواده محوری را مهم ترین مساله سلامت عنوان کرد و توضیح داد: امروزه تکثر گرایی و همجنس بازی و فساد مانع سلامت است. ما محورهایی داریم که باید بر روی این محورهای کلیدی خود تاکید کنیم و برگشت نوین به سمت این محورها داشته باشیم‌ و نقش خانواده در این بین بسیار مهم است. کما اینکه سبک زندگی در خانواده ایجاد می‌شود، امروزه توجه به مسائل عاطفی و روانی نقطه ضعف کل سیستم سلامت دنیا است.

عین اللهی با اشاره به از خودگذشتگی کادر درمان، یادآور شد: در کرونا نزدیک ۳۰۰ نفر شهید سلامت داشتیم. این نشان از فداکاری کادر سلامت دارد. باید سلامت را در ابعاد جسمی، مادی، روحی و معنوی ببینیم. در همین راستا طرح سلامت خانواده را در ۱۹۵ شهرستان شروع کردیم‌. باید محور اصلی خود در نظام سلامت را خانواده قرار دهیم. جمهوری اسلامی طرح سلامت خانواده را به عنوان یک طرح محوری مشخص کرده است. برخی فکر می‌کردند لیبرالیسم باعث شده است که خانواده‌ها از بین رود؛ بلکه اخیرا یک محقق غربی اعلام کرد که پاشیده شدن خانواده باعث لیبرالیسم شده است.

وی افزود: بنابراین در همه رشته ها و تخصص ها محور اصلی درمان و پیشگیری ما باید خانواده باشد. دانشگاه شهید بهشتی در این امر پیشگام بوده است. دانشگاه ما امروز باید دانشگاه در خدمت جامعه باشد. همه حرکت ها باید به سمت جامعه باشد، دانشکده بهداشت ما باید مشکلات بهداشت و جانعه را حل کند، کما اینکه فقط ۲۵ درصد عوامل، درمان و کار در داخل وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد خارج از وزارت بهداشت است و ما باید عوامل بیماری را شناسایی کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب با عنوان جهش تولید و نقش مردم در این بین، تاکید کرد: برخی دانشگاه‌ها قدمت ۸۰ ساله دارند؛ اما در تولید صفر هستند، از ابتدای انقلاب تا الان ما در تهدید بوده‌ایم و باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم. لازمه جهش تولید و مشارکت مردم نیز این است که این جهش در دانشگاه رخ دهد.

عین اللهی با بیان اینکه انتظار داریم در حوزه دارو جهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود، درباره تاریخ برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تاریخ پر افتخاری را در حوزه سلامت در ۴۵ سال گذشته طی کرده‌ایم که هر کسی در این تاریخ نقشی را اجرا کرده است. به جایی رسیدیم که اگر کسی بپرسد بزرگترین دستاورد انقلاب چه است؟، قطعا همه می‌گویند حوزه سلامت بزرگترین دستاورد انقلاب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای مجاور و دور دست برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند این دستاورد انقلاب است. ما در حوزه سلامت در منطقه جزو قوی ترین‌ها هستیم و در دنیا نیز جزو کشورهای بی‌نظیر در حوزه سلامت هستیم. نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جریان نیز قابل ملاحظه است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبل از انقلاب درست شد؛ اما تبلور آن با شروع انقلاب و با حضور اساتید برجسته مثل دکتر سیم فروش شکل گرفت که جهشی را در دانشگاه و یک نوآوری در همه رشته ها ایجاد کرد. این باعث شد ما در بسیاری از رشته ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرآمد باشیم.

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد