Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن عظیمی نژاد رئیس دانشکده علوم پزشکی در کمیته بیماری تب مالت در جمع مسئولان نیشابور و معاونان و مدیران دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: با یک تلاش همگانی می‌توانیم در یک سال آینده چهره شهر را نسبت به بروسلولز (تب مالت) تغییر دهیم.   او ادامه داد: تب مالت به عنوان یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک انسان و دام محسوب شده و این بیماری همواره از دو بعد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: ۲۳۹ مورد جدید بروسلولز در نیشابور و فیروزه شناسایی شده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی در ادامه گفت: در اپیدمیولوژی بیماری‌ها از جمله بیماری تب مالت مولفه‌ای با عنوان «سال‌های از دست رفته عمر» یا سال‌های عمرهمراه با معلولیت» مطرح است و با توجه به این که فرایند درمان این بیماری هشت هفته زمان می‌برد تا فرد عاری از نشانه‌ها (free symptom) شود؛ صرف نظر از هزینه‌های درمانی، مسایل اقتصادی خانوار‌ها را به دلیل از کارافتادگی تحت تاثیر قرار می‌دهد.    عظیمی نژاد افزود: میزان این بیماری در کشور ۱۹ در ۱۰۰ هزارنفر و میزان شیوع آن در نیشابور و بویژه شهرستان فیروزه ۱۲۰ در ۱۰۰ هزار نفر است که این میزان بر میانگین کشوری تاثیرگذار است.   انتهای پیام// س. ح     شناسایی بروسلوز در نیشابور و فیروزه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد

پژمان فاضلی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از راه‌اندازی ۶ دانشکده موضوعی جدید جامعه و حکمرانی، هنر و رسانه و فرهنگ، تاریخ و تمدن، هوش مصنوعی، کوانتوم، و هنر و رسانه، در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ با راه‌اندازی این دانشکده‌ها تصویب رشته‌های جدید در مقاطع مختلف تحصیلی به‌صورت بین‌رشته‌ای و مهارت محور را در دستور کار قرار خواهد گرفت که با توجه به تأمین زیرساخت به‌زودی به رشته محل‌های واحد شهرکرد اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از مهر سال جاری، دانشکدگان موضوعی در حوزه علوم انسانی، علوم مهندسی، کشاورزی و علوم پایه، به لیست دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزوده می‌شود، اضافه کرد: با راه‌اندازی این دانشکدگان، رشته‌های جدیدی متناسب با نیاز منطقه و استان به این واحد دانشگاهی افزوده خواهد شد که در نهایت شاهد جذب بیشتر دانشجو خواهیم بود. اکنون نزدیک به ۱۰ هزار دانشجو در پنج دانشکده مصوب در واحد شهرکرد مشغول به تحصیل هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ادامه داد: این واحد دانشگاهی بین لیست دانشگاه‌های سراسر کشور، همواره بین پنج دانشگاه برتر ازنظر پذیرش و جذب دانشجو، کیفیت فراغت از تحصیل، برنامه‌ریزی تحصیلی و ارتقای رتبه هیئت علمی بوده و مسیر رشد و تعالی خود را به خوبی طی می‌کند.

فاضلی، سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در حوزه آموزش را کیفیت‌بخشی به نظام آموزش دانست و گفت: اکنون هدف حوزه معاونت آموزشی، ارتقای کیفیت نظام آموزش با سیاست توسعه و افزایش اعضای هیئت علمی توانمند و نخبه کشوری برای ارتقای سطح علمی دانشگاه است.

وی توضیح داد: با تأمین زیرساخت‌های آموزشی تا سال ۱۴۰۴ پنج رشته جدید دکتری عمومی پزشکی، کارشناسی ارشد بهداشت مواد غذایی، کارشناسی ارشد پرستاری و سلامت جامعه، کارشناسی تکنولوژی اتاق عمل و کارشناسی بهداشت مواد غذایی و بهداشت مدارس در حوزه علوم پزشکی به تصویب خواهد رسید. مهرماه امسال در دو رشته جدید کارشناسی بهداشت و ایمنی مواد غذایی و بهداشت مدارس، پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد