Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: بر اثر مصرف ماست چکیده محلی در نیشابور ۱۶ نفر مسموم و به مشهد اعزام شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محسن عظیمی‌نژاد اظهار کرد: در پی اعلام چند مورد مسمومیت و پس از آزمایش‌های به‌عمل آمده مشخص شد علت این مسمومیت‌ها مصرف سم بوتولیسم در ماست چکیده محلی یا در اصطلاح ماست پوستی بوده است که توسط تمام افراد مسموم مصرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تاکید کرد: این ماست‌ها تاکنون از ۲۰ واحد توزیع مواد لبنی در سطح شهر نیشابور جمع‌آوری شده است و اقدامات واحد بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی نیشابور برای شناسایی و جمع‌آوری ماست‌های آلوده احتمالی از دیگر واحدها ادامه دارد.

وی تاکید کرد: تمام ۱۶ نفر برای سیر مراحل درمان به مشهد اعزام شده‌اند.

عظیمی‌نژاد افزود: این کار عمدی نبوده است بلکه به‌خاطر عدم رعایت موازین بهداشتی در زمان تولید ماست‌های چکیده سنتی ایجاد شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: مردم علاقه‌مند به مصرف مواد سنتی هستند در حالی که بهداشت در این گونه محصولات بعضا رعایت نمی‌شود و بار میکروبی بالایی دارند، بنابراین از مردم درخواست داریم از مصرف ماست چکیده محلی خودداری کنند.

وی تاکید کرد: به‌زودی اطلاعات بیشتری در اختیار رسانه‌ها جهت اطلاع به مردم منتشر می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا فیده اتحادیه عرب زلزله بم کربلای چهار حوادث آبان 98 هانی کرده ایرج بسطامی اندیشه فولادوند برهم صالح نیشابور مسمومیت ماست ماست سنتی ماست محلی انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا فیده اتحادیه عرب زلزله بم کربلای چهار حوادث آبان 98 هانی کرده ایرج بسطامی اندیشه فولادوند برهم صالح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۱۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • سم قارچ‌های وحشی با پختن از بین نمی‌رود / آمار افراد مسموم به ۸۷ نفر رسید
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد