Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، درباره آخرین وضعیت کرونا ویروس در این شهرستان گفت: یک نفر از بیماران که دارای سن بالای هفتاد سال بوده است، شب گذشته فوت شده که آزمایش‌های اولیه وی شواهدی مبنی بر ابتلا به کروناویروس را نشان می‌دهد.

به گزارش قدس آنلاین، محسن عظیمی‌نژاد اظهار کرد: به استحضار مردم شریف می‌رساند، از مجموع ۲۰ نفر بیماران دارای علائم دستگاه تنفسی فوقانی که در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور در طی یک هفته گذشته بستری شده بودند، نمونه‌گیری به‌منظور تشخیص احتمالی آلودگی به کروناویروس انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خوشبختانه ۱۰ نفر از بیماران مذکور با بهبود وضعیت و به‌دست آوردن سلامتی خود از بیمارستان مرخص شده‌اند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: در این بین، یک نفر از بیماران که دارای سن بالای هفتاد سال بوده است، شب گذشته فوت شده که آزمایشات اولیه شواهدی مبنی بر ابتلای وی به کروناویروس را نشان می‌دهد، به‌منظور نهایی کردن تشخیص مراتب از طریق انستیتوپاستور، آزمایشگاه مرجع ویروس‌شناسی ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال پیگیری است که نتایج آن به‌زودی از طریق روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام می‌شود.

عظیمی‌نژاد گفت: سایر بیماران بستری در بیمارستان تحت نظر بوده و خوشبختانه علائم بالینی آن‌ها روند بهبودشان را نشان داده و منتظر نتایج اولیه آزمایشات آن‌ها هستیم که در صورت منفی شدن، از بیمارستان ترخیص خواهند شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تاکید کرد: همشهریان عزیز به پیام‌های آموزشی دانشکده علوم پزشکی و وزارت بهداشت توجه کرده و با رعایت مسائل بهداشت فردی، به جلوگیری از انتشار ویروس کمک کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمار مشکوک به کرونا فوت علائم بالینی نیشابور دانشکده علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد