Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قاسم مشارموحد معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان گفت: زمانی که دانشکده علوم پزشکی نیشابور، بیمارستان حکیم را از تامین اجتماعی تحویل گرفت این بیمارستان، یک بیمارستان ۹۶ تخت خوابی بود که امکانات پشتیبانی و پلی کلینیکی برای این تعداد تخت بیمارستانی مهیا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او افزود: به علت عدم وجود زیرساخت‌های لازم، انتقال بخش ترومای بیمارستان ۲۲ بهمن به بیمارستان حکیم نیشابور میسر نبود و از دوسال گذشته استارت تاسیس یکسری اتاق عمل و شرایط افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی در بیمارستان حکیم به وجود آمد و در این خصوص اعتباراتی کسب شد.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با پیگیری‌های لازم هم اکنون تعداد تخت‌های بستری بیمارستان حکیم نیشابور به ۲۶۸ تخت ارتقا یافته است که بخش‌های پشتیبان به همین شکل رشد پیدا کرده و تاکنون بیش از ۸۰ درصد تجهیزات مدنظر اخذ شده که مابقی آن نیز در دست پیگیری است تا بتوانیم خدمات بهینه تری به بیماران ارائه دهیم.   بیشتر بخوانید انجام نخستین عمل موفقیت آمیز دستگاه لاپاراسکوپی در نیشابور
مشار موحد بیان کرد: مجموع تعداد اتاق عمل‌های این بیمارستان به ۵ اتاق عمل استاندارد و سه اتاق عمل به صورت اورژانس قابلیت ارایه خدمات دارد.
او تصریح کرد: از ابتدای مهرماه سال جاری استارت انتقال اتاق عمل‌های بخش جراحی تروما "حوادث ترافیکی" از بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور به بیمارستان حکیم این شهرستان در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور مرکز بستری بیماران کرونایی در این شهرستان می‌باشد.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور با شاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۴ بیمار ترومایی در اورژانس بیمارستان حکیم نیشابور پذیرش شده اند، تاکید کرد: در همین مدت ۶۴ عمل جراحی در بیمارستان حکیم انجام شده که این آمار یک رکورد بی سابقه در انجام عمل جراحی بیمارستانی در نیشابور در یک روز محسوب می‌شود.

انتهای پیام// ر. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی عمل جراحی اورژانس 115 دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیمارستان حکیم نیشابور اتاق عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۹۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • افزایش آمار اجاره اتاق های مجردی / ۵ متر ماهی ۳ میلیون!
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت