Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، محسن عظیمی نژاد امشب در نشست خبری در که در سالن جلسات دیالیز نیشابور برگزار شد، اظهارکرد: از شیوع همه‌گیری کرونا تاکنون، آبان مرگبارترین ماه در نیشابور بود که با منع تردد و اعمال محدودیت دو هفته‌ای وضعیت قرمز این شهرستان به نارنجی تغییر پیدا کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: نارنجی شدن وضعیت این شهرستان به معنای اتمام همه‌گیری ویروس کرونا نیست و اگر مردم رعایت نکنند زمستان ما از آبان ماه سیاه‌تر و مرگبارتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر محدودیت‌ها اعمال نمی‌شد، طبق پیش‌بینی‌های مجامع علمی میزان مرگ و میر ما به ۸۰۰ نفر می‌رسید، بیان کرد: هفته آینده وضعیت نیشابور از قرمز، نارنجی می‌شود، اما اگر مردم دوباره به استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی‌توجه باشند بنابراین وضعیت شهرستان نیشابور دوباره قرمز می‌شود.

عظیمی نژاد ادامه داد: با اینکه از هفته آینده وضعیت کرونا در نیشابور نارنجی می‌شود و تعداد مبتلایان بستری شیب کاهشی ملایمی دارد اما تعداد بستری‌های آی سی یو این شهرستان هنوز روند کاهشی ندارد.

وی با اشاره به اینکه با رسیدن به وضعیت نارنجی، برای بررسی آمار و اندازه‌گیری میزان موفقیت فرصتی دو هفته‌ای لازم است، تصریح کرد: دورهمی‌ها، مهمانی‌های خصوصی و شب‌نشینی شب یلدا  ما را با وضعیت هولناکی مواجه می‌کند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای از جمله فشار خون، بیماری‌های قلبی و دیابت دارند باید بدانند که سیستم قلب و عروق در برابر کرونا بسیار ضعیف است بنابراین باید بیشتر از دیگران رعایت کنند.

عظیمی نژاد با بیان اینکه اگر ما ویروس کووید ۱۹ را جدی نگیریم، ویروس در کشتن ما بسیار جدی است، افزود: در طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی با انعقاد تفاهم نامه‌ای بین وزارت بهداشت و سازمان بسیج برای کنترل ویروس کووید ۱۹ از بسیجیان و جوانان هلال احمر کمک گرفته شد.

وی ادامه داد: طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی از ۲۹ آبان در قالب ۴ کمیته شهرستانی فعالیت خود را به همراه نماینده بسیج و دانشکده علوم پزشکی در نیشابور آغاز کرده است که ۸۴۵ نفر بسیجی در شناسایی مبتلایان، قرنطینه خانگی و کمک‌های حمایتی در این طرح با علوم پزشکی همکاری می‌کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پایان یادآور شد: در طرح شهید سردار سلیمانی افراد مشکوک شناسایی شده، با ارائه کد ملی تست کرونا می‌دهند و مبتلایانی که تست کرونای آنها مثبت شده اگر قرنطینه خانگی را رعایت نکنند، براساس کارت ملی شناسایی و میزان ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند چراکه یکی از عوامل مهم انتشار این بیماری مبتلایان ناقل هستند.

انتهای پیام/۷۰۰۴۵

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا نیشابور علوم پزشکی مرگ و میر محسن عظیمی نژاد رئیس علوم پزشکی نیشابور دانشکده علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه ۱۷ تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران امروز /سه‌شنبه/ بر روی عدد ۶۵ قرار گرفته تا همچنان روند سلامت بر هوای تهران ادامه داشته باشد ضمن اینکه در ۲۴ ساعت گذشته نیز میانگین شاخص کیفیت هوای پایتخت روی عدد ۶۴ (قابل قبول) قرار داشت.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان پنج روز هوای پاک و ۴۳ روز هم هوای سالم استنشاق کرده‌اند.

همچنین بر اساس اطلاعات از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران تنها در ایستگاه پارک سلامت (منطقه ۱۷) در وضعیت نارنجی (آلوده برای گروه سنی حساس) است و مناطق دیگر در وضعیت سالم (قابل قبول) قرار دارد.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

به گزارش ایرنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

دیگر خبرها

  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • شاخص هوای ۵ شهر اصفهان بر مدار نارنجی است
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • رئیسی: از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم / تورم روز به روز کاهشی می‌شود
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • منطقه ۱۷ تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
  • هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود