Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@21:07:58 GMT

کاهش متقاضیان دریافت واکسن استرازنکا

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۵۲۶۳

کاهش متقاضیان دریافت واکسن استرازنکا

عظیمی نژاد گفت: در روز چهارشنبه هفته قبل، پرسنل بهداشت و درمان ۴۳۰ نفر متقاضی شدند و به دلیل موضوعات فضای مجازی در روز بعد فقط ۳۰ نفر متقاضی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محسن عظیمی نژاد، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جلسه ستاد کرونای شهرستان نیشابور در سالن شهدای سلامت گفت: وضعیت نیشابور به‌مانند دیگر کشور به هم‌ریخت و وضعیت خوبی نداریم و بیماری در استان ما سیر صعودی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تأخیر در شروع موج چهارم را در نیشابور داشتیم ولی این روند در حال افزایش است و اگر مردم رعایت نکنند، روزهای تلخ آبان ماه تکرار خواهد شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تأکید کرد: همه سازمان‌ها و ارگان‌ها کمک کردند ولی همچنان عدم رعایت‌های بهداشتی ادامه دارد.

عظیمی نژاد ادامه داد: ورود به محافل خانگی مثلاً افطار نه در حیطه اختیارات ما است و نه قانون چنین اجازه‌ای می‌دهد.

وی بیان داشت: اقتصاد ما تحت تأثیر کرونا است، مشکلات زیادی داریم و اصناف همراهی کردند، کرونا فقط بازار را به سمت ضرر و زیان نبرده است بلکه هزینه زیرساخت‌ها را افزایش داده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به هزینه‌های صورت گرفته در سطح شهرستان نیشابور تصریح کرد: از ابتدای شروع کرونا ۱۴۰ میلیارد ریال هزینه اکسیژن ساز در بیمارستان‌های نیشابور شده است.

وی تأکید کرد: در حال حاضر ۱۳۶ نفر در بیمارستان‌های نیشابور بستری هستند و طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۲ نفر به این تعداد افزوده شده و از ابتدای همه‌گیری کرونا هشت هزار و ۳۵۸ نفر براثر کرونا بستری‌شده‌اند.

وی با اشاره به مثبت شدن ۴۵ درصد از تست‌های صورت گرفته در نیشابور بیان داشت: ۴۷ درصد افراد مراجعه‌کننده و بستری‌شده خانم‌ها و ۵۳ درصد آقایان هستند، ۷۸ درصد افراد مراجعه‌کننده شهری هستند ولی ۶۴ درصد افراد بستری‌شده روستایی‌ها هستند و دلیل آن تأخیر در مراجعه به بیمارستان توسط افراد ساکن در روستاها است.

عظیمی نژاد اظهار داشت: بیشترین بازه سنی بستری در بیمارستان‌های نیشابور، تاکنون در بازه ۸۰ سال به بالا بوده است.

وی اضافه کرد: ۳۱ درصد از مراجعین ما افراد خانه‌دار هستند که به دلیل شب‌نشینی‌ها اکثراً مبتلا شده‌اند، ۲۰ درصد کارگر و ۱۵ درصد افراد با شغل آزاد در نیشابور بستری‌شده‌اند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: 6 هزار و 958 دوز از ابتدا واکسیناسیون در دوز اول انجام‌شده است و سه هزار و 811 نفر واکسن دریافت کرده‌اند. پس از ورود محموله آخر واکسن، هجمه‌ای علیه واکسیناسیون آغاز شد، در روز چهارشنبه هفته قبل، پرسنل بهداشت و درمان ۴۳۰ نفر متقاضی شدند و به دلیل موضوعات فضای مجازی در روز بعد فقط ۳۰ نفر متقاضی شدند و سرعت مراجعه همکاران و گروه‌های آسیب‌پذیر کاهش پیدا کرد و من خواهش می‌کنم از هر طریقی که امکان مصون کردن مردم راداریم باید این کار را انجام دهیم.

وی بیان داشت: از اواخر این هفته نیز فاز دوم واکسیناسیون به سالمندان آغاز می‌شود و در هر فاز ۱۰ سال از سن افراد کم می‌شود تا همه واکسن تزریق کرده باشند.

عظیمی نژاد تأکید کرد: در رابطه با واکسن آن چیزی که به ما گفته‌اند کره‌ای است، ما واکسن انگلیسی به‌هیچ‌عنوان توزیع نکرده‌ایم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در رابطه با کرونای هندی بیان داشت: راه انتقال ویروس کرونای هندی با ویروس کرونا فرقی ندارد و راه‌های جلوگیری از آن نیز فرقی ندارد.

علی‌رضا قامتی طویل، فرماندار نیشابور نیز گفت: ویروس کرونای هندی دیر یا زود می‌آید و همه باید باهم رعایت کنند.

وی افزود: نباید تداخل شغل‌ها بین اصناف فعال و تعطیل ایجاد شود و اتاق اصناف از این موضوع جلوگیری کنند.

فرماندار نیشابور با انتقاد از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مطب‌های پزشک‌ها تأکید کرد: ما از واحد صنفی انتظار داریم رعایت کنند ولی پزشکان که باید فرهنگ‌ساز و الگو هستند چقدر رعایت می‌کنند؟

وی خاطرنشان کرد: تصویب‌شده است که پزشک‌ها روزانه آمارهای مراجعان مشکوک به کرونای خود را اعلام کنند ولی چند نفر تا الآن از مطب‌ها برای مشکوک به کرونا به دانشکده علوم پزشکی اعلام شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نفر متقاضی شدند عظیمی نژاد درصد افراد بستری شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار مسکن،‌ بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتی‌که موجر موافق این کار باشد.

در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

خبر خوب برای مستاجران | تورم بازار اجاره مهار می شود؟

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

کد خبر 850301 برچسب‌ها وام وديعه مسكن خبر مهم بانک مرکزی مسکن اجاره تهران

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • آگهی مزایده عمومی فروش ضایعات
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند