Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خوابگاه دانشجویی دخترانه ۱۵ خرداد دانشکده علوم پزشکی نیشابور را افتتاح کرد.

به گزارش برنا؛ سیماسادات لاری سخنگو و معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت و همچنین مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان به استان خراسان رضوی، روز گذشته (سه‌شنبه) ‌، خوابگاه دانشجویی ۱۵ خرداد دانشکده علوم پزشکی با حضور ایشان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خوابگاه دانشجویی در ۱۲ تیر ۹۶ با حضور آیت‌الله صانعی کلنگ‌زنی شد و هزینه احداث آن توسط بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تامین شده است اما هزینه تجهیزات این خوابگاه دانشجویی با وزارت بهداشت بوده است.

پروژه خوابگاه دخترانه ۱۵ خرداد دانشکده علوم پزشکی نیشابور با زیربنای ۶۵۰۰ متر مربع و با ظرفیت ۲۸۸ دانشجو، در دو طبقه با امکانات و بخش‌های مختلف از جمله سالن غذا‌خوری، حیاط مرکزی به صورت باغ، اتاق‌های مخصوص با دسترسی مجزا به حیاط مرکزی، سالن ورزشی، اتاق رایانه، نمازخانه، سالن تلویزیون، آشپزخانه و سرویس‌های بهداشتی و حمام مطابق با استانداردهای خوابگاهی وزارت بهداشت با هزینه ۲۳۰ میلیارد ریال احداث و تجهیز شده است.

 لاری در جریان افتتاح این خوابگاه دانشجویی در جمع حاضران گفت: ۵ پروژه خوابگاهی از جمله در دانشگاه‌های علوم پزشکی تربت حیدریه، نیشابور و بوشهر توسط بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حال ساخت است. خوشحالم که پروژه خوابگاهی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با یک معماری و طراحی بسیار زیبا امروز افتتاح شد.

او با بیان اینکه این خوابگاه از منحصر به فردترین خوابگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به شمار می‌رود، گفت: این خوابگاه دانشجویی دارای بیشترین استانداردهای لازم است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: یکی از زیباترین و خاطره‌انگیزترین لحظات زندگی یک دانشجو به دوران خوابگاهی و دوران دانشجویی وی باز می‌گردد و بدون شک در طول دوران تحصیل در فضای آموزشی این خاطرات برای دانشجو برای همیشه در خاطرتش باقی می‌ماند.

لاری با تاکید بر لزوم خوابگاه‌سازی و اهمیت ساخت خوابگاه‌های استاندارد بخصوص برای دانشجویان دختر بیان داشت: این گونه فضاها و اماکن دانشجویی همچون کوریکولوم پنهانی است که می‌تواند برای همیشه در اذهان دانشجویان، خاطرات بسیار زیبایی را به جا بگذارد.

او با بیان اینکه این اتفاق به برکت وجود امام (ره) و اهداف بلندی که ایشان داشتند، شکل گرفته است، از تلاش‌های بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تشکر و اظهار کرد: این بنیاد در این مسیر و در تکمیل و ساخت طرح‌های عمرانی همواره پیشقدم بوده است. دغدغه اسکان دانشجویان دختر یکی از این موضوعات است که خوشبختانه این بنیاد، ریزبینانه به این موضوع توجه و نگاه ویژه کرده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت:‌ اینکه ارگان‌ها و نهادهای غیردانشگاهی در زمان خود بتوانند، مشکلات را احصاء کرده و در راستای رفع آن تلاش کنند، به عقیده من یکی از دلایل موفقیت دانشکده علوم پزشکی نیشابور به شمار می‌رود که خوشبختانه با اتحاد و همدلی خوبی که میان مسئولان این دانشکده وجود دارد و همچنین تعامل با امام جمعه، فرماندار و نمایندگان دغدغه مند این استان، امروز شاهد افتتاح این طرح عمرانی هستیم.

لاری با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا، باعث متوقف شدن طرح‌ها و پروژه‌های خوابگاهی و سلف سرویس دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی نشد، گفت: نه تنها این محدودیت‌ها، تهدید نبود بلکه یک فرصت به شمار می‌رفت و خوشبختانه ما در شرایط سخت این بیماری، توانستیم در خیلی از دانشگاه‌های علوم پزشکی، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف خوابگاهی باشیم.

پروژه مسجد و مجموعه فرهنگی پیامبر اعظم(ص) دانشکده علوم پزشکی نیشابور افتتاح شد.

همچنین در قالب این سفر، پروژه مسجد و مجموعه فرهنگی پیامبر اعظم (ص) دانشکده علوم پزشکی نیشابور با حضور دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی و سخنگوی وزارت بهداشت افتتاح شد.

این پروژه با زیربنای ۱۰۰ متر مربع از سال ۹۱ از محل اعتبارات وزارت بهداشت کلنگ‌زنی شد و در سال جاری با تزریق منابع داخلی دانشکده، پروژه به اتمام رسید و تجهیز آن محقق شد.

پروژه مجموعه فرهنگی و نهادهای دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور شامل اماکن و فضاهای مناسب برای فعالیت نهادهای دانشجویی از جمله کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی دانشجویی، تشکل‌های دانشجویی و... است و مشتمل بر ۸ واحد اداری و اتاق کارشناس و سالن جلسات می‌باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی خوابگاه دانشجویی وزارت بهداشت افتتاح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: حدود ۴ هزار نشریه حوزه آموزش عالی به صورت مشخص وزارت علوم در حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، علمی فعالیت می‌کنند.

جشنواره نشریات فرصتی است برای اینکه افق فعالیت نشریات و رسانه را در داخل دانشگاه مشخص کنیم و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و کمک کنیم که نقاط ضعف‌ها برطرف شود و نقاط قوت‌ها تقویت شود و در دوسال اخیر شاهد رونق فعالیت‌های دانشجویی در این هستیم.

وی افزود: معتقدیم که اگر چه حوزه فعالیت نشریات دانشجویی رونق خوبی پیدا کرده، اما باید این را چند برابر کرد و به هر مجموعه‌ای فرصت داد که افکار رو اندیشه‌ها را ارائه دهند و در بوته نقد گذاشته شوند. ما معتقدیم که نماد عقلانیت و مدنیت، رکن اصلی نهضت آزاد اندیشی در دانشگاه ها نشریات هستند.


کلانتری در خصوص حمایت وزارت علوم در حوزه نشریات گفت:نامه‌هایی که ابلاغیه‌های حمایتی داشتند را برای دانشگاه‌ها داشتیم به طور مشخص در اجلاس روسای دانشگاه حمایت از نشریات مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که ما هنوز در حوزه فرهنگی آموزش عالی دانشگاه‌ها ردیف‌های مجزا بودجه‌ای نداریم که بخواهیم بودجه مستقلی را برای نشریات تدارک ببینیم. این مطالبه‌ای است که دانشجویان همواره از وزارت علوم دارند که مطالبه به حقی است، اما سیاست این است که ردیف‌های بودجه را تلفیق کنند.

وی در خصوص حمایت از نشریات دانشجویی افزود: فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است. برنامه‌های توانمند ساز برای نشریات داریم و خواهیم داشت.

کلانتری یادآور شد: امیدواریم بودجه فرهنگی در سال جاری یک ردیف مشخص داشته باشد که روسای دانشگاه‌ها بتوانند در این حوزه هزینه کنند تا زمانی بودجه فرهنگی مستقل نشود مسائل و مشکلات حوزه فرهنگی رفع نخواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پایان کار پایانه شرق در تهرانپارس تا پاییز/ پایانه جدید خرداد افتتاح می‌شود
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد