Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@20:55:28 GMT

افتتاح بزرگترین مرکز گردشگری سلامت در نیشابور

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۸۲۳۵

افتتاح بزرگترین مرکز گردشگری سلامت در نیشابور

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، محسن عظیمی‌نژاد در بیست و پنجمین آیین پوشش ره سلامت که پیش از ظهر امروز با حضور وزیر بهداشت در این شهر برگزار شد اظهار کرد: امروز دانشکده علوم پزشکی نیشابور با ۳هزار و ۴۵۰ پرسنل به شهرستان ۵۴۰ هزار نفری نیشابور خدمت‌رسانی می‌کند و در حال حاضر ۸۰ پزشک عمومی، ۱۶۰ متخصص و ۶۳ عضو هیئت علمی در مجموعه علوم پزشکی نیشابور مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تصریح کرد: شهرستان نیشابور در حال حاضر دارای ۵۶ مرکز جامع سلامت، ۳۵ پایگاه سلامت، ۲۵ پایگاه اورژانس(۹ پایگاه شهری‌ و ۱ پایگاه هوایی) و ۲ کلینیک تخصصی است، از سال ۱۲۸۹ تا سال ۱۳۹۳، مجموع تخت‌های بیمارستانی نیشابور  ۳۲۰ تخت بود؛ اما هم اکنون نیشابور دارای ۶۲۰ تخت بیمارستانی است و اگر توقف یک و نیم ساله ساخت بیمارستان سوم نیشابور اتفاق نمی‌افتاد، به جرات می‌توانم بگویم که در طی این ۷ سال به اندازه ۱۰۳ سال گذشته تخت بیمارستانی در تاریخ نیشابور ایجاد شده بود.

وی افزود: ما در حوزه آموزش و تحقیقات تا سال ۸۸ تنها یک رشته پرستاری در نیشابور داشتیم؛ اکنون ۱۱ رشته و ۹۵۰ دانشجو داریم. همچنین یک واحد خوابگاه دانشجویی نداشتیم؛ اما امروز با افتخار می‌گویم که خوابگاه دخترانه با ظرفیت ۳۰۰ دانشجو را با استانداردهای لازم و معماری بسیار زیبا و ارزنده احداث کرده‌ایم.

عظیمی‌نژاد با اشاره به نبود فضای آموزشی لازم تا سال ۹۳ در این دانشکده گفت: تا پیش از سال ۹۳ حتی یک متر فضای آموزشی هم در دانشکده علوم پزشکی نیشابور وجود نداشت؛ اما اکنون بالغ بر ۱۵ هزار متر مربع فضای آموزشی در اختیار داریم.

 رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تاکید کرد: تا قبل از سال ۹۳ هیچ واحد ارائه دهنده خدمات تخصصی در نیشابور داشتیم؛ اما اکنون به لطف وزارت و خیرین  این خطه ۳ هزار و ۶۰۰ نفر خدمات تخصصی دریافت کرده‌اند، همچنین  نیشابور تنها دارای یک دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان ۲۲ بهمن بود و امروز جزو افتخارات ما است که اعلام کنیم هر دو بیمارستان حکیم و ۲۲ بهمن نیشابور مجهز به دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس هستند و دستگاه تشخیصی ام آر آی نیز امروز افتتاح خواهد شد. لازم به ذکر است که مرکز درمانی عطار در بیمارستان ۲۲ بهمن که ابتدا به عنوان معاونت بهداشت نیشابور مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ با مساحت هزار و ۸۰۰ متر مربع و در طی کمتر از ۵ ماه تغییرکاربری یافت و آماده بهره‌برداری قرار گرفت، بخش شیمی درمانی نیز در این مرکز درمانی آغاز به فعالیت کرد.

وی ادامه داد:  توسعه بخش اورژانس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی بیمارستان حکیم نیشابور با مساحت ۴ هزار و ۲۰۰ متر مربع و با صرف هزینه ۱۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است و یکی از اقدامات ارزشمند در ابتدای بحران کرونا، اضافه شدن ۸۰ تخت بیمارستانی به بیمارستان حکیم با لطف و همکاری فرماندار  شهرستان بود. همچنین مرکز تخصصی جنین و ناباروری شمس شرق با ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع و با هزینه ۹ میلیارد تومان اعتبار دولتی و ۶۵۰ هزار یوروی برادران شمس شرق وارد عرصه خدمت شده است. بخش مگا آی سی یو نیز برای اولین بار در نیشابور امروز به افتتاح خواهد رسید و با قابایت ارائه خدمت به ۵۰ بیمار نیازمند مراقبت های ویژه به طور همزمان، وارد عرصه خدمت خواهد شد.

عظیمی‌نژاد همچنین از تجهیز ۲ دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری و یک تانک اکسیژن سیار خبر داد و مجموع اعتبارات صرف شده در راستای تجهیز دستگاه های اکسیژن را ۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان پروژه در حوزه سلامت و بهداشت این شهرستان به ثمر رسیده و امروز نیز چندین پروژه دیگر به ارزش ۱۰۵ میلیارد تومان توسط وزیر محترم بهداشت کشور به افتتاح خواهد رسید، بیان کرد: از ابتدای پاندمی کرونا در نیشابور ۹ هزار و ۲۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های ما بستری شده‌اند و ۶۶۷ فوتی قطعی ناشی از کرونا در این شهر به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: نیشابور سلامت محسن عظیمی نژاد دانشکده علوم پزشکی نیشابور میلیارد تومان متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • نجات گردشگران مفقودی ارتفاعات نیشابور
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز