Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی در جریان سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهمترین مطالبات مردم نیشابور در حوزه بهداشت و درمان بررسی شد، همچنین پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان نیشابور به صورت همزمان به بهره‌برداری رسید.

اوایل هفته گذشته تعدادی از مسئولان شهرستان نیشابور دیداری با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی داشتند که در این دیدار مهمترین مطالبات مردم نیشابور در حوزه بهداشت و درمان مطرح و توافقات خوبی حاصل و قرار شد که ۲۸ اردیبهشت ماه و همزمان با روز ملی خیام، وزیر بهداشت برای رسیدگی به مطالبات مردم و افتتاح تعدادی از پروژهای بهداشتی و درمانی به شهرستان نیشابور سفر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مطالبات مهم مردم نیشابور ایجاد کد رشته‌ پزشکی در دفترچه کنکور سراسری ۱۴۰۰ و ارتقاء دانشکده‌ علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه بود که وزیر بهداشت این مطالبه را یک مطالبه‌ به حق دانست و گفت نیشابور لیاقت دانشگاه را دارد.

بنا بر گزارش دانشکده علوم پزشکی نیشابور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و پنجمین پویش ره سلامت و آیین افتتاح از پروژههای بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: برای ایجاد دانشگاه اولین اقدام ایجاد رشته پزشکی‌ است که به محض برگشت به تهران انجام آن را تسریع خواهیم کرد و قدم بعدی رفتن به سمت تبدیل این دانشکده به یک دانشگاه بزرگ است که حق و لیاقت نیشابور است.

وی همچنین افزود: منزلت نیشابور از نظر علمی وضع کنونی نیست و همه ما باید به ارتقاء نیشابور کمک کنیم‌ چرا که نیشابور چهار راه ترافیک علمی خراسان بزرگ بود و خراسان در رشد فرهنگ ایران و اسلام نقش داشته است و نیشابور مرکز آن بوده است؛ سعید نمکی که همزمان با روز ملی خیام در نیشابور حضور یافته بود با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی نیشابور خاطر نشان کرد: یک خیام یا فقط یک عطار برای افتخار و سربلندی یک مملکت کافیست و با حضور کمال‌الملک و پرویز مشکاتیان این شهر مملو از هنر، شعر و عرفان و موسیقی است.

ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه نقش موثری در توسعه علمی و فرهنگی شهرستان دارد

فرماندار نیشابور نیز در رابطه با مهمترین دستاوردهای سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: یکی از مهمترین مطالبات مردم نیشابور ارتقاء دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه است که در این زمینه و همچنین ایجاد کد رشته پزشکی در دفترچه کنکور ۱۴۰۰ موافت‌های خوبی حاصل شد.

علیرضا قامتی اظهار کرد: یکی از مطالبات دیگر مردم در حوزه سلامت، ایجاد بیمارستان سوم نیشابور است که این بیمارستان در حال ساخت است و برای تسریع در پیشرفت ساخت آن با موافقت وزیر بهداشت اعتباراتی در نظر گرفته شد، همچنین برای توسعه‌ اورژانس بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور نیز وزیر بهداشت دستوراتی دادند که اعتباراتی هم برای آنجا منظور شود.

قامتی در پاسخ به این سوال که این مطالبه‌ها چه نقشی در توسعه‌ شهرستان نیشابور خواهد داشت، گفت: در بحث توسعه‌ شهرستان نیشابور از نگاه صنعت توسعه‌ای دو سال است که حوزه دانشگاهی و علوم دانشگاهی به عنوان یک پیشران در نظر گرفته شده‌ است و طبیعتا جذب دانشجوی رشته‌ پزشکی حضور متخصصان در شهرستان را به دنیال خواهد داشت که این امر نقش مهمی در توسعه علمی و فرهنگی شهرستان دارد.

وی همچنین به اهمیت ایجاد بیمارستان سوم نیشابور در توسعه خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: در سال ۹۲ ظرفیت تخت‌های بیمارستانی ما ۳۲۰ تخت بود که در حال حاضر و با با بهره‌برداری ظرفیت‌های جدیدی که داشتیم ظرفیت تخت‌های ما به ۶۰۰ تخت رسیده است و چنان چه بیمارستان سوم نیز به بهره‌برداری برسد این ظرفیت به ۸۰۰ تخت افزایش خواهد یافت که می‌توان گفت در مدت ۸ سال ظرفیت بهره‌مندی ما از تخت‌های بیمارستانی ۲.۵ برابر شده و این موفقیت بزرگی در حوزه سلامت است.

فرماندار نیشابور با اشاره به بهره‌برداری از تجهیزات جدید بیمارستانی در جریان سفر وزیر بهداشت به نیشابور گفت: یکی از تجهیزات دستگاه ام آر آی بود که قبل از این شهروندان برای خدمات درمانی باید به شهرستان‌های اطراف از جمله سبزوار و یا مشهد مراجعه می‌کردند که این امر مستلزم وقت و هزینه زیادی بود و خانواده‌ها دچار مشکلاتی می‌شدند ولی با ایجاد این تجهیزات در خود شهرستان، بسیاری از دردسرهای شهروندان حل خواهد شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز در جلسه بیست و پنجمین پویش ره سلامت و آیین افتتاح از پروژه های بهداشتی و درمانی دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور، گزارشی از پیشرفت‌های شهرستان نیشابور در حوزه بهداشت، درمان و آموزش ارائه کرد.

بنا بر گزارش وبدا رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در ابتدای بیست و پنجمین آیین پوشش ره سلامت با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و هیئت همراه بیان کرد: شهرستان نیشابور در حال حاضر دارای ۵۶ مرکز جامع سلامت، ۳۵ پایگاه سلامت، ۲۵ پایگاه اورژانس (۹ پایگاه شهری‌ و ۱ پایگاه هوایی) و ۲ کلینیک تخصصی است.

وی عنوان کرد: حوزه بهداشت و درمان نیشابور نسبت به قبل، تغییرات معناداری یافته‌ است؛ به طوری که از سال ۱۲۸۹ تا سال ۱۳۹۳، مجموع تخت‌های بیمارستانی نیشابور ۳۲۰ تخت بود؛ اما هم اکنون نیشابور دارای ۶۲۰ تخت بیمارستانی است و اگر توقف یک و نیم ساله ساخت بیمارستان سوم نیشابور اتفاق نمی‌افتاد، به جرات می‌توانم بگویم که در طی این ۷ سال به اندازه ۱۰۳ سال گذشته تخت بیمارستانی در تاریخ نیشابور ایجاد شده‌ بود.

محسن عظیمی نژاد تصریح کرد: تا قبل از سال ۹۳ هیچ واحد ارائه‌ دهنده خدمات تخصصی در نیشابور نداشتیم؛ اما اکنون به لطف وزارت محترم و خیرین نیک‌اندیش این خطه ۳۶۰۰ نفر خدمات تخصصی دریافت کرده‌اند. همچنین پیش از این نیشابور تنها دارای ۱ دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان ۲۲ بهمن بود و امروز جزء افتخارات ما است که اعلام کنیم هر دو بیمارستان حکیم و ۲۲ بهمن نیشابور مجهز به دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس هستند و دستگاه تشخیصی ام آر آی نیز امروز افتتاح خواهد شد.

وی گفت: مرکز درمانی عطار در بیمارستان ۲۲ بهمن که ابتدا به عنوان معاونت بهداشت نیشابور مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ با مساحت ۱۸۰۰ متر مربع و در طی کمتر از ۵ ماه تغییر کاربری یافت و آماده بهره‌برداری قرار گرفت. بخش شیمی درمانی نیز در این مرکز درمانی آغاز به فعالیت کرد.

گفتنی است بنا بر گزارش دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور در جریان سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ۱۳ پروژه بهداشتی درمانی در نیشابور به بهره‌برداری رسید و برای افتتاح و بهره برداری از این پروژه‌ها، بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان هزینه شده است.

همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در جریان سفر دو روزه خود به خراسان رضوی، ۲۷ اردیبهشت ماه در شهرستان سبزوار حضور یافت و در جریان این سفر نیز،  ۳ طرح بهداشتی درمانی به بهره‌برداری رسید که به گفته‌ رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار سطح دسترسی شهرستان‌های زیر پوشش این دانشگاه به خدمات درمانی افزایش یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي بهداشت و درمان نيشابور دانشکده علوم پزشکی نیشابور بهداشتی و درمانی درمان و آموزش پزشکی شهرستان نیشابور سفر وزیر بهداشت بهره برداری بیمارستان سوم مطالبات مردم مردم نیشابور جریان سفر حوزه بهداشت ۲۲ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۳۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه

مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برنامه‌ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، 18 اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است و به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که در جامعه عمومیت ندارد و درمان آن به فراهم کردن شرایط ویژه‌ای نیاز دارد زیرا کمیاب بودن داروی بیماران مبتلا به این دسته از بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا سبب می‌شود گاهی این بیماران از درمان منصرف شوند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این بیماری‌ها هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی است که بر خانواده‌ها، اجتماع و نظام سلامت تحمیل می‌کند که می‌توان با پوشش بیمه‌ای مناسب از سنگینی بار آن کاست.

بهنام روندی مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از سال‌های دور چهار بیماری خاص اصلی شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و ام اس تحت حمایت وزارت بهداشت بوده‌اند اما در سال‌های اخیر این بیماری‌ها به 107 گروه تحت عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج و نادر افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: تعداد برخی بیماری‌ها همچون هموفیلی و تالاسمی با غربالگری پیش از ازدواج ثابت مانده اما سایر بیماری‌های صعب‌العلاج اکتسابی در حال افزایش هستند و حدود 35 تا 40 هزار نفر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان حضور دارند.

روندی با اشاره به اینکه در کشور ما عمده هزینه‌های درمان بیماران خاص با کمک سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت رایگان است گفت: بیمارانی که به معاونت درمان مراجعه می‌کنند با ارائه مدارک مثبته بیماری به سازمان‌های بیمه گر پایه معرفی و بعد از تأیید در کمیسیون در سامانه بیمه، کد ملی این افراد نشان دار می‌شود و دفترچه درمانی آن‌ها از حالت عادی به خاص تغییر می‌کند و پوشش بیمه‌ای صد درصدی می‌شوند.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: از سال 1401 صندوقی برای حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت تشکیل شد که با بودجه در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه هزینه‌های درمانی بیماران رایگان شده، هزینه‌های جانبی بیماران نیز شامل تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی غیردارویی با ارئه فاکتورهای معتبر قابل پرداخت است.

وی در پاسخ به انتقادهای موجود در زمینه کمبود داروهای بیماری‌های خاص از جمله انسولین قلمی عنوان کرد: در چند سال اخیر وزارت بهداشت برای هر بیماری یک پروتکل درمانی تعریف کرده و هر بیماری داروهای اصلی مورد نیازی دارد که از طرف شرکت‌های بیمه پوشش داده می‌شوند.

روندی افزود: داروهای تولید داخل مشکلی از نظر دسترسی ندارند اما برخی از داروهای وارداتی که به طور عمده نمونه داخلی هم دارند به دلیل تحریم‌ها گاهی با کمبود مواجه می‌شوند که البته این مشکل نیز مربوط به سراسر کشور است و در هر صورت نمونه داخلی در دسترس بیماران قرار دارد.

وی عنوان کرد: داروخانه بیماری‌های خاص در بیشتر استان‌ها در مرکز استان قرار دارد و داروهای ضروری و اورژانسی در بیمارستان‌ها توزیع می‌شود اما داروهایی که به صورت دوره‌ای و ماهانه و سرپایی تجویز می‌شود تنها در داروخانه‌های دولتی در مرکز استان قرار دارند.

روندی با بیان اینکه غیر از مرکز استان در شهرستان سنقر و کلیایی نیز داروخانه بیماری‌های خاص راه‌اندازی شده است گفت: برنامه ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند.

مسئول بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در رابطه به نبود بخش دیالیز در شهرستان دالاهو عنوان کرد: بیماری دیالیزی از مشکلات اصلی کشور است و با توجه به افزایش بیماران دیالیزی بخش‌های دیالیز یک بخش ویژه محسوب می‌شود و باید زیرمجموعه‌ای از بیمارستان باشند.

وی گفت: در 14 شهرستان استان که دارای بیمارستان هستند بخش دیالیز نیز فعال است اما بیمارستان دالاهو در حال تکمیل است و به محض تکمیل، بخش دیالیز آن نیز راه اندازی خواهد شد.

تخصیص 74 میلیارد تومان برای بیماران خاص در کرمانشاه

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه 58 درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اظهار داشت: از این تعداد 900 هزار نفر به صورت رایگان بیمه هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به رایگان ‌بودن بیمه برای دهک‌های یک تا پنج، هزینه رایگان این بیماران در مراکز درمانی دولتی و لحاظ تخفیف برای دهک‌های 6 تا 10، بیماران متقاضی مساعدت بیمه‌ای جهت راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، به بیمه سلامت هدایت می‌شوند.

تحویلیان گفت: با راه‌اندازی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت و افزایش تعداد بیماری‌ها از 5 به 107، پس از نشان‌دار شدن هزینه‌های درمان این بیماران در مراکز دولتی به صورت کامل پرداخت و در سایر موارد در قالب خارج از شمول، پس از طرح در کمیته و تأیید کارگروه استانی، به حساب بیماران واریز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: در سال گذشته بیش از 74 میلیارد تومان برای این بیماران هزینه شده  که 57 میلیارد آن به مراکز و مؤسسات درمانی و مابقی در قالب خارج از شمول، به حساب بیماران واریز شده است.

وی بیان کرد: خدمات ناباروری هم در تعهد بیمه سلامت است و در استان دو مرکز بیمارستان معتضدی و جهاد دانشگاهی (رویان) طرف قرارداد هستند.

تحویلیان با بیان اینکه 59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفتند گفت: این داروها برای بیماری‌های دیابت، فشار خون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال