Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار نیشابور از ابلاغ رسمی صدور مجوز جذب دانشجوی پزشکی در نیشابور خبر داد و گفت: کسب مجوز رشته پزشکی و به دنبال آن ایجاد دانشکده پزشکی، زمینه تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه را تسریع خواهد کرد.

علیرضا قامتی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: چند سالی است که دانشکده علوم پزشکی در نیشابور ایجاد شده‌ و راه‌اندازی رشته پزشکی یکی از مطالبات جدی و به‌ حق مردم نیشابور در سال‌های اخیر بوده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: شهرستان نیشابور نسبت به بسیاری از شهرستان‌های دیگر از لحاظ برخورداری از شاخصه‌های لازم که مدنظر وزرات بهداشت است، وضعیت مطلوب‌تری داشته اما به دلیل تغییر بخش‌نامه‌ها و مقررات، راه‌اندازی و پذیرش دانشجوی پزشکی در آن با یک سری محدودیت‌هایی دنبال می‌شد.

قامتی افزود: بعد از پیگیری‌های زیادی که مجموعه مدیریتی شهرستان در زمینه ایجاد رشته پزشکی داشت، در ملاقاتی که اردیبهشت ماه سال جاری با وزیر بهداشت داشتیم، این مطالبه مردم مطرح شد و پیرو این ملاقات دکتر نمکی، وزیر بهداشت، در سفری که ۲۸ اردیبهشت ماه به نیشابور داشت، در جلسه رسمی اعلام کرد که کد رشته پزشکی برای نیشابور، سال جاری در دفترچه انتخاب رشته کنکور منظور خواهد شد.

وی ادامه داد: بعد از سفر وزیر بهداشت به نیشابور نیز پیگیری‌هایی انجام شد و خوشبختانه روز گذشته، ۱۳ خرداد ماه، رسما ابلاغ شد که سال جاری رشته پزشکی در دفترچه انتخاب رشته کنکور برای این شهرستان منظور خواهد شد. این به معنای این است که به زودی دانشکده پزشکی در نیشابور ایجاد می‌شود.

قامتی با بیان این که ایجاد رشته پزشکی به لحاظ ارتقای علمی و فرهنگی برای شهرستان حائز اهمیت است، گفت: اعضای هیات علمی متناسب با راه‌اندازی این رشته باید در شهرستان حضور پیدا کرده و مستقر شوند که این موضوع هم در حوزه درمان و هم در دانشکده علوم پزشکی و دانشکده‌های دیگر اثرگذار خواهد بود؛ به طوری که یکی از ابعاد مهم آن تقویت بنیه علمی در حوزه منابع انسانی است.

وی با اشاره به اینکه میانگین قبولی دانش‌آموزان نیشابوری در رشته‌های پزشکی و رشته‌های مرتبط با آن در سال تقریبا ۸۰ تا ۱۰۰ نفر است، ادامه داد: یکی از تأثیرات مثبت دیگر ایجاد رشته پزشکی در نیشابور فراهم کردن زمینه تحصیل برای دانشجویانی است که توانایی علمی بالایی دارند اما ممکن است تمکن مالی کمتری داشته‌ باشند؛ بنابراین با ایجاد رشته پزشکی در شهرستان، دانشجویان برای تحصیل در رشته پزشکی و یا رشته‌های مرتبط مجبور نخواهند بود به سایر شهرها مراجعه کنند که این امر به خصوص برای خانواده‌هایی که تمکن مالی محدودتری دارند، بسیار حائز اهمیت است.

فرماندار نیشابور گفت: راه‌اندازی رشته پزشکی به لحاظ ارتباط رشته علوم پزشکی با سایر رشته‌ها، همچنین ایجاد ارتباط با دستگاه‌های اجرایی که با رشته پزشکی مرتبط است، از جمله در حوزه گیاهان دارویی و خیلی از موارد دیگری که نیازمند اقدامات پژوهشی است، تاثیرگذار خواهد بود و قطعا حضور دانشجویان رشته پزشکی در ارتباط با رشد این مجموعه‌ها می‌تواند خیلی موثر باشد.

قامتی افزود: تأثیرات مهم علمی ایجاد رشته پزشکی به علاوه تغییراتی که به واسطه ایجاد این رشته در زمینه فرهنگ عمومی ایجاد خواهد شد مثل تأثیرات مثبت بسیاری از رشته‌های دیگری که قبلا داشته‌ایم، در نهایت منجر به رشد اقتصاد شهری شده و تأثیراتش را خواهیم‌ دید.

وی با اشاره به یکی دیگر از مطالبات مردم نیشابور مبنی بر تبدیل دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه خاطرنشان کرد: اعتقاد و باور ما این است که در چارچوب قانون حرکت کنیم و همین موضوع باعث می‌شود که مطالبه ما به‌ حق باشد.

وی تصریح کرد: از ضرورت‌ها و پیش‌نیازهای ایجاد دانشگاه، وجود تعدادی از دانشکده‌هاست و پیش‌نیاز دانشگاه علوم پزشکی نیز ایجاد دانشکده پزشکی است که در حال حاضر راه‌اندازی آن محقق شده و قطعا با ابلاغ رسمی ایجاد رشته پزشکی و به دنبال آن، ایجاد دانشکده پزشکی در نیشابور زمینه تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه تسریع خواهد شد.

دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سال ۱۳۸۸ تأسیس شده و در حال حاضر ۹۴۲ دانشجو در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها رشته پزشکی نيشابور دانشکده علوم پزشکی ایجاد رشته پزشکی پزشکی در نیشابور دانشکده پزشکی رشته پزشکی راه اندازی خواهد شد رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند

دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین امروز تجمع می‌کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین ساعت 15 امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 در دانشگاه علوم پزشکی ایران تجمع می کنند.

تجمع دانشگاهیان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان

به گزارش تسنیم، در این مدت بیش از 35 هزار نفر از مردم بیگناه غزه به ویژه زنان و کودکان به دست رژیم صهیونیستی به طرز فجیعی قتل عام شده‌اند. این حجم کشتار، دل ملتهای آزاده را در کل جهان به درد آورده و حرکتهای مردمی در دفاع از ملت مظلوم فلسطین را شکل داده است.

اکنون موجی جدیدی از بیداری در دانشگاهیان در سراسر دنیا آغاز شده که نوید دهنده حرکت و نهضتی پایدار و مداوم در احقاق حق ملت مظلوم فلسطین است، دانشگاهیان در سراسر دنیا به ویژه کشورهای آمریکایی و غربی بر اساس دفاع از انسانیت و حقوق بشر، جنبش‌های بشردوستانه به راه انداخته و موجی از حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم غزه به راه آغاز کرده‌اند. در کشور ایران نیز دانشگاهیان حملات رژیم غاصب اسرائیل به مردم مظلوم غزه را محکوم کرده و با برگزاری تجمع از خیزش دانشجویان امریکایی و اروپایی حامی فلسطین حمایت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد