Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: به دنبال تکمیل ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور در هفته اخیر بخشی از بیمارستان حکیم این شهرستان که بیمارستان تخصصی اطفال و زنان است نیز به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافت که با افتتاح بیمارستان ۹۶ تخت خوابی سپاه در نیشابور، بیمارستان حکیم این شهرستان از دور پذیرش بیماران مبتلا به کرونا خارج شده و برای سایر بیماران ایمن خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم مشار موحد در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: هفته گذشته و به دنبال تکمیل ظرفیت صددرصدی بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور مجبور شدیم بخشی از بیمارستان حکیم نیشابور را تخلیه و ایزوله کرده و با تجهیز ۴۰ تخت این بخش را زیر بار خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی ببریم.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیمارستان حکیم نیشابور بیمارستان تخصصی اطفال و زنان است و سایت بیماران ترومای شهرستان نیز در آن قرار دارد و همچنین بیماران سوانح، حوادث و... به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، بنابراین برای اینکه یک بیمارستان ایمن در شهرستان برای بیماران غیرکرونایی داشته باشیم و در ارائه خدمت به این بیماران دچار مشکل نشویم، لازم است که هر چه سریع‌تر بخش پذیرش بیماران کرونایی این بیمارستان را از دور خارج کنیم و بیماران این بخش به بیمارستان صحرایی منتقل شوند. 

بیمارستان صحرایی نیشابور، تلاشی برای راه‌اندازی یک مرکز درمانی در حد استانداردهای رسیدگی به بیماران حاد تنفسی

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در رابطه با راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در نیشابور گفت: با توجه به افزایش بیماران مبتلا به کرونا و به دنبال تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های نیشابور در هفته اخیر، ایجاد بیمارستان صحرایی از نیازهای ضروری شهرستان نیشابور بود.

مشار موحد افزود: این بیمارستان صحرایی ۹۶ تخت‌خوابی به همت نیروی زمینی سپاه پاسداران و دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سالن شهدای مدافع حرم شهرستان راه‌اندازی شده است؛ پشتیبانی و تأمین کادر نیروی انسانی این بیمارستان را نیز سپاه بر عهده گرفته‌ و مسائل مدیریتی و تأمین دارو و تجهیزات پزشکی آن بر عهده دانشکده علوم پزشکی نیشابور است.

وی ادامه داد: بیمارستان صحرایی شهید قاجاریان به یک دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری مجهز شده‌ که پشتیبانی این دستگاه اکسیژن‌ساز از طریق تعدادی پالت اکسیژن و کپسول‌های اکسیژن است. تلاش ما این بود که در حد استانداردهای مورد نیاز بیماران حاد تنفسی، یک بیمارستان کامل برای ارائه خدمت به بیماران کرونا راه‌اندازی شود.

مشار موحد تصریح کرد: با توجه به ظرفیت دستگاه اکسیژن‌ساز مزبور فعلا ظرفیت ۴۰ تخت بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی مورد تأیید است. در نهایت با افتتاح این بیمارستان ظرفیت پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در شهرستان به ۳۸۰ تا ۴۰۰ مریض افزایش یافته‌ است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور تأکید کرد: لازم است نیروی زمینی سپاه هر چه سریع‌تر  جهت تأمین نیروی انسانی لازم برای این بیمارستان نیز اقدام کند چرا که دانشکده علوم پزشکی نیشابور در زمینه به‌کارگیری نیروی انسانی با کمبود مواجه است. در حال حاضر تمام نیروی انسانی دانشکده برای خدمت‌رسانی به ظرفیت ۳۲۰ تخت‌خوابی بیمارستان به کار گرفته‌ شده‌اند.

افزایش بیماران بستری در هفته‌ آینده دور از انتظار نیست

وی در رابطه با وضعیت فعلی شهرستان به لحاظ شیوع کرونا بیان کرد: طی روزهای پایانی هفته گذشته و اولین روز هفته جاری به قله پیک پنجم در شهرستان رسیده‌ایم اما با افزایش مجدد بیماران سرپایی در روزهای اخیر، اتصال پیک پنجم به پیک ششم پیش‌بینی می‌شود و افزایش بیماران بستری در هفته‌ آینده نیز دور از انتظار نیست. پیش از این نیز با توجه به افزایش تعداد بستری‌ها، افزایش تعداد فوتی‌ها در روزهای پایانی هفته اخیر را پیش‌بینی کردیم که متاسفانه همینگونه هم شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در هفته جاری و با توجه به رفع بعضی از ممنوعیت‌ها، مردم دچار عادی‌انگاری شده و سطح رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی پایین آمده است؛ این در حالی است که کارشناسان بهداشت و وزارت بهداشت با توجه به شرایط فعلی، هیچگونه آزادی رفت‌وآمد را مصوب نکرده، دستور نداده و مجاز ندانسته‌اند ولی با این وجود متاسفانه عادی‌ انگاری‌هایی در سطح شهر مشاهده می‌شود.

وی افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر خود مردم هم به کمک ما بیایند چرا که این بحران چیزی نیست که فقط با مداخله دستگاه‌های حکومتی و وزارت بهداشت حل شود بلکه مردم نیز باید همکاری لازم را داشته‌ باشند تا بتوان از این بحران عبور کرد.

بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی شهید قاجاریان نیشابور صبح روز یکشنبه، هفتم شهریور ماه، با حضور سردار سرتیپ محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمد صادق معتمدیان، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان عالی‌ رتبه نیشابور در سالن شهدای مدافع حرم نیشابور به بهره‌برداری رسید.

بنا بر آمار منتشر شده از سوی روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور طی ۲۴ ساعت گذشته و در حال حاضر ۳۲۱ نفر در بیمارستان‌های نیشابور به دلیل ابتلا به کرونا بستری هستند که متاسقانه ۱۱ نفر نیز در شبانه‌روز گذشته قربانی کرونا شدند.

از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون کل فوتی‌های کرونا در نیشابور به ۱۳۲۰ نفر رسیده‌ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کروناویروس پیک پنجم کرونا نيشابور خبرهای شهرستان نیشابور بیماران مبتلا به کرونا بیمارستان صحرایی بیمارستان حکیم پذیرش بیماران بیماران کرونا نیروی انسانی ۹۶ تخت خوابی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم

به گزارش «تابناک»، ایرج فاضل در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «آثار مشکلاتی که برای دانشجویان طرحی ایجاد شده، کمبود پزشک و خالی ماندن رشته‌های تخصصی به تدریج با جدی شدن خطر واردات پزشک و نیازمند شدن به اعزام بیماران به خارج خودش را نشان خواهد داد. مجموع این مشکلات به افول پزشکی در ایران منجر می‌شود. امروز استقبال از رشته پزشکی در کنکور یا ادامه تحصیل در رشته‌های تخصصی پزشکی با مشکل جدی مواجه شده به گونه‌ای که در آزمون‌های اخیر، حتی یک داوطلب برای جراحی عروق نداشتیم و به همین ترتیب، بعضی دیگر از رشته‌های تخصصی هم خالی می‌ماند و باید 10 سال دیگر، متخصصان این رشته‌ها را از خارج وارد کنیم و دوباره بیماران را برای جراحی‌های تخصصی به خارج بفرستیم.

وی ادامه داد: این مشکلات در حالی ایجاد شده که طی دهه‌های گذشته، مجاهدت‌های بسیار زیادی برای درخشش پزشکی کشور صرف شد اما عواملی که به دنبال فقیر کردن پزشکان مملکت هستند، سناریوی مشکلات را ایجاد کردند که با چنین شرایطی، من آینده را به هیچ ‌وجه خوب نمی‌بینم و دوباره به همان جایگاه قبلی باز خواهیم گشت. یک عده جاهل فکر می‌کنند با این سناریوها به مردم خدمت می‌کنند ولی هدف اصلی این افراد، موذیانه‌تر از این حرف‌هاست و هدف اصلی، از بین بردن آینده پزشکی این کشور بوده که البته باید از خودشان پرسید که در ازای این وضع، چه نفعی نصیب این افراد می‌شود اما به نظر من، این اقدامات نوعی خیانت به کشور است.»

فاضل در تحلیل دلیل کم بودن رشد تعرفه‌های خدمات درمانی در سال جاری و سایر مشکلاتی که برای جامعه پزشکی ایجاد شده آن هم درحالی که جامعه پزشکی، یک گروه مرجع در کشور و همه کشورها محسوب می‌شود، گفت: «تعرفه‌های درمان پیش از این هم تغییرات اساسی نداشته و حالا هم رشد 35درصدی تعرفه‌ها مطلقا کافی نیست. اما پزشکان تنها گروه مرجع دچار مشکل نیستند. معلمان عزیز و زحمتکش این کشور، هر روز باید برای حقوق‌های ناچیزی که می‌گیرند کنار خیابان جمع شوند. همان جاهلانی که گفتم، گروه‌های مرجع کشور را نشانه گرفته‌اند. معلمان و پزشکان گروه‌هایی هستند که مردم به خدمات این گروه‌ها بیشترین نیاز را دارند و ضربه زدن به این گروه‌ها، کاملا حساب شده است و به نفع مملکت نیست.»

دیگر خبرها

  • سوخت بیمارستان‌های جنوب غزه تنها برای ۳ روز دیگر کفایت می‌کند
  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • افشای جنایتی دیگر از صهیونیست ها ؛ تصاویر خارج کردن اجساد از گور دسته جمعی در غزه + ویدئو
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟