Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مجید درودی گفت: این اعتبار برای خرید دستگاه‌های ام. آر. آی و سی. تی. اسکن و یک بسته کامل وسایل آزمایشگاهی در دانشکده علوم پزشکی نیشابور اختصاص یافته است.

سرپرست دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور گفت: احداث سومین بیمارستان نیشابور با اختصاص ۷۴ میلیارد تومان تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که برای ۳۵ درصد باقی مانده ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: در مرحله نخست طرح‌های توسعه‌ای بهداشت و درمان تعداد یک هزار تخت بیمارستانی برای نیشابور مد نظر قرار گرفته است، با راه‌اندازی این بیمارستان ۱۷۵ تخت به مجموع تخت‌های بیمارستانی شهرستان نیشابور اضافه می‌شود.

درودی گفت: سیاست این دانشکده ایجاد بیمارستان‌های تخصصی و فعال‌سازی صنعت توریسم سلامت در این شهرستان است که در جهت سیاست تمرکز زدایی احداث بیمارستان تخصصی اعصاب و روان در شهرستان زبرخان در دستور کار قرار دارد و خیران سلامت هم برای احداث آن اعلام آمادگی کرده‌اند که در مرحله جانمایی زمین و اخذمجوز‌های لازم هستیم.

او گفت: در حالیکه اورژانس خط مقدم خدمات علوم پزشکی است، ساختمان فعلی اورژانس ۱۱۵ نیشابور مناسب و جوابگوی نیاز‌ها نیست و به زودی طرح احداث سایت جامع اورژانس نیشابور بزرگ آغاز می‌شود و تلاش می‌کنیم طی کمتر از ۲ سال تکمیل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور صنعت توریسم سلامت اورژانس ۱۱۵ نیشابور علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است

منصور نعیم‌آبادی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار گفت: برای هماهنگی و تحقق آمبولانس و اورژانس دریایی نشست‌های مشترکی با اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان برگزار شده است.

وی افزود: توسعه ناوگان و افزایش خدمات اورژانس پیش بیمارستانی بویژه راه اندازی آمبولانس دریایی یکی از موارد مهم برای ارتقای سلامت مردم و خدمت رسانی بهتر در حوادث مختلف ترافیکی زمینی، دریایی و بحران‌های احتمالی است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: با فعال شدن آمبولانس دریایی انتقال بیمار از اسکله‌ها در شهر‌های ساحلی به دیگر شهر ساحلی یا حتی دریا به ساحل فراهم می‌شود و بدین طریق سرعت انتقال بیماران در حوادثی مانند سیل که احتمال قطع شدن راه‌های زمینی وجود دارد، افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵، راه اندازی اورژانس دریایی سرعت خدمت رسانی به مصدومان را افزایش و مسیر رسیدن بیماران به مراکز درمانی با توجه به ساحلی بودن بیشتر شهرستان‌های تحت پوشش دانشکده، کوتاه‌تر می‌کند.

نعیم آبادی تصریح کرد: بنادر و دریانوردی مدتی است که در این راستا پیگیری و مطالعات لازم را به انجام رسانده و اعلام آمادگی کرده تا علاوه بر همکاری در حفظ، نگهداری و راهبری آمبولانس دریایی، در ایجاد اسکله‌های دسترسی به خشکی برای اورژانس دریایی اقدام کنند که جای قدردانی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال