Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، مجید درودی امروز در نشست خبری که در سالن جلسات دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد، اظهار کرد: اعتبار اختصاص یافته صرف خرید یک دستگاه سی‌تی‌اسکن، ام‌آر‌آی پیشرفته و پک کامل وسایل آزمایشگاهی خواهد شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: در سفر ریاست جمهوری مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل بیمارستان سوم اختصاص یافت که خوشبختانه سرعت فعالیت پیمانکار چند برابر شده و تلاش ما این است که پروژه ساختمانی را تا پایان سال تکمیل و تحویل دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درودی تاکید کرد: تا پایان سال جاری بیمارستان سوم تکیمل و سایت جامع اورژانس نیشابور هم به  ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی خواهد رسید.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور تصریح کرد: بیمارستان امدادی هم به قرینه بیمارستان سوم تکمیل می‌شود‌ تا بیمارستان حکیم به سمت خدمات جهت بیماران تصادفی برود‌.
وی بیان کرد: در ارتباط با سیاست تمرکززدایی بیمارستان تخصصی اعصاب و روان  در شهر زبرخان منطقه حاجی آباد ساخته خواهد شد. بدین ترتیب در زبرخان به جز بیمارستان ۹۷ تختخوابی این بیمارستان هم افتتاح می‌شود.

 نیشابور رتبه سوم کشور را در اهدا عضو دارد

درودی با بیان این که نیشابور رتبه سوم کشور را در اهدا عضو دارد، گفت: باید در کشور این فرهنگ‌سازی انجام شود، که با وجود تاثر خانواده‌ فرد مرگ مغزی با اهدا اعضا وی به افراد دیگری زندگی ببخشیم.

از ابتدای سال جاری ۳۳ فوتی کرونا داشتیم

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به این که از ابتدای سال جاری ۳۳ فوتی کرونا داشتیم که ۱۶ نفر قطعی و ۱۷ نفر مشکوک بودند، خاطر نشان کرد: در فروردین ماه ۱۷ روز و در اردیبهشت ماه ۲۴ روز بدون فوتی داشتیم.
وی عنوان کرد: فروش مکمل‌های بدنسازی در داروخانه‌ها زیرزمینی است، همان‌طور که  باشگاههای متخلف هم به زیرزمینی است.
رییس دانشکده علوم پزشکی با بیان این که بیشترین بدهی علوم پزشکی به پرسنل و بازار بوده است، عنوان کرد: حدود ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی و معوقات داشتیم که تا کنون ۵۰ میلیارد تومان معوقات پرداخت شده است و تا مادامی که معوقات کارکنان پرداخت نشود ساختمان سازی نخواهم کرد

انتهای پیام/70082

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان اهدای عضو دانشکده علوم پزشکی نیشابور میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال